Department of Sociology

Alumni SOC

Odjel za sociologiju Vas poziva na Otvoreni dan sociologije!

U utorak, 10. 12. 2019. godine od 15.00h u Svečanoj dvorani održava se drugi po redu Otvoreni dan sociologije.

Ove će godine biti prezentirana četiri ponajbolja diplomska rada koja daju pregled mentoriranih istraživačkih aktivnosti na Odjelu. Uz predstavljanje udruge Antifjaka, bivše studentice sociologije će prenijeti svoja radna iskustva nakon diplome. Otvoreni dan završavamo promocijom prvostupnica i prvostupnika te dodjelom nagrada uspješnim studentima i studenticama sociologije, koje ove godine dodjeljujemo u četiri kategorije. Otvoreni dan ćemo zaokružiti druženjem trenutnih i bivših studentica i studenta sociologije uz prigodni domjenak.

Pozivamo sve studente i studentice te nastavnike i nastavnice Sveučilišta u Zadru da nam se pridruže na ovom događaju.

Ovo je prilika da zajedno saznamo kako zadarski sociolozi i sociologinje marljivo i kritički istražuju hrvatsko društvo te djeluju u svojim lokalnim zajednicama.

Plakat Otvorenog dana sociologije pogledajte ovdje.

Detaljan program Otvorenog dana sociologije pogledajte ovdje.

__________________________________________________________________________________

Odjel za sociologiju Sveučilišta u Zadru u utorak, 27. 11. 2018. od 14,00 do 20,00h u Svečanoj dvorani organizira Otvoreni dan sociologije tijekom kojega će biti prezentirani studentski završni i diplomski radovi iz akad. god. 2017./2018. Studenti i studentice sociologije bavili su se raznim temama, od rodnih do ekoloških pitanja, preko migracija do medijskih ponašanja mladih, do pitanja ovisnosti i socijalne distance prema manjinama u Hrvatskoj. Izborom tema i istraživačkim i interpretativnim pristupom, ovi radovi daju zanimljiv presjek društvenih fenomena i stvarnosti u Hrvatskoj.

Uz prezentaciju radova, na Otvorenom danu sociologije bit će promovirani prvostupnici i prvostupnice sociologije za akad. god, 2017./2018., te dodijeljene nagrade uspješnim studentima i studenticama sociologije. Također, održat će se i susret alumnija sociologije.

Pozivamo sve kolegice i kolege da nam se pridruže na našem zajedničkom danu, Otvorenom danu sociologije!

Plakat Otvorenog dana sociologije pogledajte ovdje.

Detaljan program Otvorenog dana sociologije pogledajte ovdje.

___________________________________________________________________________________

Drage kolegice i kolege,

Odjel za sociologiju organizira domjenak i druženje studenata/ica, alumnija i profesora/ica Odjela koje će se održati 12. prosinca 2017. s početkom u 18h, u predavaonici 121.

U svečanom dijelu programa održat će se promocija prvostupnika/ca i dodjela prvostupničkih svjedodžbi, dodjela nagrada studentima/cama sociologije koji/e su ostvarili posebne uspjehe u prošloj akademskoj godini, nakon čega slijedi zakuska i neformalno druženje u predblagdanskoj atmosferi.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na ovom susretu trenutnih studenata/ica i diplomiranih sociologa/inja, u neformalnoj razmjeni iskustava sa studija i iz svijeta rada.

Veselimo se Vašem dolasku!

Lijep pozdrav

___________________________________________________________________________________

Alumni SocFacebook grupa za bivše studente/ice Odjela za sociologiju Sveučilišta u Zadru nastoji redovito objavljivati relevantne informacije poput natječaja za posao i stipendije, održavanja radionica, ljetnih škola, raznih aktivnosti na Odjelu i sl. Za dodatna pitanja možete se obratiti i Mariji Šarić, Alumni koordinatorici Odjela, na e-mail adresu: msaric1@unizd.hr.

___________________________________________________________________________________

Dragi alumniji,

Odjel za sociologiju poziva Vas na predblagdansko druženje s Vašim bivšim profesorima/icama i trenutnim studentima/icama sociologije, koje će se održati 15.12.2015. u 17:00 sati u predavaonici 121. Za prvi, svečaniji dio predviđena je dodjela prvostupničkih svjedodžbi te dodjela nagrada najboljim studentima/icama za akademsku godinu 2014./2015., a nakon toga se opuštamo i neslužbeno družimo.

____________________________________________________________________________________

Drage kolegice i dragi kolege,

Odjel za sociologiju poziva Vas na predblagdansko druženje i zakusku koja će se održati 20. prosinca 2016. s početkom u 18 sati u predavaonici 121.Program prvo predviđa svečanu promociju prvostupnika/ica sociologije, kao i dodjelu nagrada najboljim studentima/icama te djelatnicima/icama Odjela za sociologiju. Nakon ovoga slijedi neslužbenije druženje u predblagdanskoj atmosferi.

Veselimo se vašem dolasku!