Erasmus+ natječaj za  mobilnost studenata u svrhu stručne prakse

Objavljen je Natječaj za studentsku mobilnost u svrhu Erasmus+ stručne prakse koju studenti mogu ostvariti do kraja tekuće akademske godine.

Više informacija o natječaju možete pronaći na poveznici:

http://www.unizd.hr/medunarodna-suradnja/obavijesti-i-natjecaji


OBAVIJEST ZA STUDENTE „Teta pričalica“ - volontiranje u igraonici pedijatrije Opće bolnice Zadar
Studenti zainteresirani za volontiranje tijekom zimskog semestra u igraonici pedijatrije Opće bolnice Zadar trebaju doći na informativni sastanak koji će se održati u utorak u 13 sati 17. listopada 2017. u učionici 137 (Stari kampus, zgrada na Rivi, Odjel za klasičnu filologiju). Prijave će se primati nakon sastanka, do 22. listopada 2017. Više o projektu „Teta pričalica“ možete pročitati ovdje:
http://radio.hrt.hr/radio-zadar/clanak/teta-pricalica-vraca-osmjehe-na-djecja-lica/145066/
http://www.unizd.hr/volontiranje
Vilma Kotlar, koordinatorica volontera Sveučilišta u Zadru


Rezultati V. ispitnog roka iz kolegija Psihologija odgoja i obrazovanja 1 i Psihologija odgoja i obrazovanja 2, održanoga 10.10.2017. godine, mogu se preuzeti ovdje.

 

 

Studenti koji ne žele prihvatiti ocjenu, imaju obvezu javiti najkasnije do petka 13.10.2017. U slučaju da navedeni studenti ne potvrde odbijanje ocjene, ostvarena ocjena se smatra prihvaćenom.

 

 

Upis ocjena moguće je izvršiti u utorak, 17.10.2017.godine u 09.50h (N117).

 

 

______________________________________________________________

Studenti apsolventi koji su u prošloj akademskog godini ispunili predispitne obveze iz kolegija Psihologija odgoja i obrazovanja 1 imaju pravo prisustvovanju ispita iz navedenog kolegija u ovoj akademskoj godini.

Mole se studenti koji imaju ispunjene preduvjete da se upišu nadalje do kraja tjedna u listu studenata za polaganje ispita putem sljedećeg linka: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1N4d0N6dwjJBkn4_MCw2NE04Chn3Jxe2dOkFJjJUxKvQ/edit?usp=sharing


Nastava iz kolegija Psihologija odgoja i obrazovanja 1 održat će se dana 17.10. 2017. godine s početkom u 10.00h.

Studenti koji u prošloj akademskoj godini nisu položili kolegij Psihologiju odgoja i obrazovanja 1 ponovno upisuju kolegij u 2017./2018. akademskoj godini.Mole se navedeni studenti da se jave predmetnom nastavniku.


Odjel za psihologiju Sveučilišta u Zadru pruža mogućnost studentima drugih odjela da upišu i slušaju sadržaje iz izbornog kolegija Psihologija odrasle dobi i starenja. Kolegij Psihologija odrasle dobi i starenja je jednosemestralni kolegij diplomskog sveučilišnog studija koji će se u zimskom semestru ove akademske godine 2017./2018. održavati četvrtkom u 16.00 u informatičkoj učionici (dvorana INFO).

Obavijest o kolegiju može se pregledati na poveznici: Psihologija odrasle dobi i starenja (.pdf)

Također, zainteresirani studenti mogu preuzeti obrazac za prijavu na izborni kolegij te ga poslati sa traženim podacima u tajništvo Odjela za psihologiju - email.