Četvrti okrugli stol studija povijesti u Republici Hrvatskoj na zadarskom Odjelu za povijest

Četvrti okrugli stol studija povijesti u Republici Hrvatskoj na zadarskom Odjelu za povijest

Udruga studenata povijesti – ISHA Zadar u suradnji s Odjelom za povijest Sveučilišta u Zadru poziva vas na Četvrti okrugli stol studija povijesti u Republici Hrvatskoj, koji će se održati od 12. do 15. svibnja 2019. godine.

Okrugli stol studija povijesti jedinstven je oblik studentske aktivnosti, pokrenut s ciljem razmjene znanja, vještina i iskustava studenata povijesti u Republici Hrvatskoj. Uspostavom dijaloga koji je omogućen upravo ovom vrstom manifestacije studenti povijesti nastoje dati svoj doprinos poboljšanju uvjeta studiranja na matičnim akademskih institucijama i poboljšanju uvjeta visokoškolskog obrazovanja u mjestu studiranja općenito. Nadalje, jedna je od polazišnih točaka ovog okupljanja i poticanje intenzivnije suradnje studenata povijesti s lokalnom zajednicom te podizanje razine svijesti o važnosti povijesnog nasljeđa pomoću različitih oblika studentskih aktivnosti.

Svečano otvorenje Četvrtoga okruglog stola studija povijesti u Republici Hrvatskoj održat će se u ponedjeljak 13. svibnja 2019. godine u Velikoj dvorani Odjela za povijest s početkom u 10:30 sati.

Radujemo se vašem dolasku!