Natječaj za izbor nastavnika i suradnika 5.3.2019.

Natječaj za izbor nastavnika i suradnika

  1. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto docenta, u znanstvenom području društvenih znanosti, polje kineziologija u Centru za tjelovježbu i studentski sport (pod točkom 1. teksta natječaja), izabran dr. sc. TONĆI JERAK.
  2. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto docenta u znanstvenom području društvenih znanosti, polje kineziologija (kineziološka edukacija) na Odjelu za nastavničke studije u Gospiću (pod točkom 2. teksta natječaja), izabran dr. sc.  BRACO TOMLJENOVIĆ.
  3. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u nastavno zvanje i na radno mjesto višeg predavača u znanstvenom području društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti, na Odjelu za turizam i komunikacijske znanosti, (pod točkom 3. teksta natječaja), izabran ŠIME KNEŽEVIĆ, prof.
  4. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto izvanrednog profesora, za interdisciplinarno područje znanosti, polje geografija, na Odjelu za geografiju (pod točkom 4. teksta natječaja), izabran dr. sc. ANTE ŠILJEG.
  5. Obavještavano da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto docenta, za interdisciplinarno područje znanosti, polje geografija, na Odjelu za geografiju (pod točkom 5. teksta natječaja), izabran dr. sc. DENIS RADOŠ.
  6. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto docenta, za interdisciplinarno područje znanosti, izborna polja: 4.01 poljoprivreda i 5.01 ekonomija, na Odjelu za izobrazbu učitelja i odgojitelja (pod točkom 6. teksta natječaja), izabran dr. sc ANĐELKO VRSALJKO.
  7. Obavješravamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto izvanrednog profesora, s 20% radnog vremena, za znanstveno područje biomedicine i zdravstva, polje kliničke medicinske znanosti, na Odjelu za zdravstvene studije (pod točkom 7. teksta natječaja), izabran dr. sc. DRAŽEN ZEKANOVIĆ.
  8. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto izvanrednog profesora, s 20% radnog vremena, za znanstveno područje biomedicine i zdravstva, polje kliničke medicinske znanosti, na Odjelu za zdravstvene studije (pod točkom 8. teksta natječaja), izabran dr. sc. ROBERT KARLO.
  9. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto docenta za znanstveno područje humanističkih znanosti, polje filologija (klasična filologija), na Odjelu za klasičnu filologiju (pod točkom 9. teksta natječaja), izabrana dr. sc. ANKICA BRALA PETKOVIĆ.
  10. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto docenta za znanstveno područje humanističkih znanosti, polje povijest (hrvatska i svjetska srednjovjekovna povijest), na Odjelu za povijest (pod točkom 10. teksta natječaja), izabran dr. sc. ANTUN NEKIĆ.
  11. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u nastavno zvanje i na radno mjesto višeg predavača u znanstvenom području humanističkih znanosti, polje filologija (romanistika, talijanski jezik), na Odjelu za turizam i komunikacijske znanosti (pod točkom 11. teksta natječaja), izabrana dr. sc. MARIJANA FABIJANIĆ.
  12. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog doktoranda u suradničko zvanje i na radno mjesto, na određeno vrijeme, u znanstvenom području humanističkih znanosti, polje filozofija na projektu HRZZ-a “Projekt razvoja karijera mladih istraživača – izobrazba novih doktora znanosti”, na Odjelu za filozofiju, (pod točkom 12. teksta natječaja) izabrana MAJA FERENEC KUĆA, prof.
  13. Obavještavmo da je u postupku izbora dva nastavnika u nastavno zvanje naslovnog predavača za znanstveno područje humanističkih znanosti, polje filologija (hrvatski jezik), u Centru za strane jezike (pod točkom 13. teksta natječaja) izabrana MARIJA BOBANOVIĆ, mag. philol. croat.
  14. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto redovitog profesora za znanstveno područje humanističkih znanosti, polje filologija (slavistika, ruski jezik), na Odjelu za rusistiku (pod točkom 14. teksta natječaja), izabrana dr. sc. RAFAELA BOŽIĆ.