Najuspješnija sezona okrunjena zlatom košarkašica „3x3“

Najuspješnija sezona okrunjena zlatom košarkašica „3x3“

Proteklog je vikenda u Zagrebu održano studentsko prvenstvo Hrvatske u košarci „3x3“ za natjecateljsku sezonu 2017/18., gdje su košarkašice Sveučilišta u Zadru osvojile prvo mjesto i zlatnu medalju te tako obranile titulu državnih prvakinja iz sezone 2016/17.

Ovim je natjecanjem i službeno završena natjecateljska sezona 2017/18. za studentski sport u Hrvatskoj (UniSport HR) koja je za studente Sveučilišta u Zadru bila najuspješnija sezona od kada se natječu na studentskim prvenstvima Hrvatske gdje su osvojili ukupno 8 medalja (3 zlatne medalje, 1 srebrna medalja i 4 brončane medalje).

U novoj natjecateljskoj sezoni 2018/19. studenti Sveučilišta u Zadru na studentskim prvenstvima Hrvatske natjecat će se u 16 sportova, a to su: futsal (m, ž), košarka (m, ž), nogomet (m), rukomet (m, ž), odbojka (ž), vaterpolo (m), šah (m, ž), stolni tenis (m, ž), tenis (m, ž), plivanje (m, ž), badminton (m, ž), džudo (m, ž), karate (m, ž), crossfit (m, ž), odbojka na pijesku (m, ž) i košarka „3x3“ (m, ž).

Prijave studenata za novu sezonu (natjecanja i treninzi) već su započele. Neka svi zainteresirani studenti Sveučilišta u Zadru koji žele biti dio sportskih ekipa UniSport Zadar na adresu: sport.unizd@gmail.com pošalju svoje osobne podatke (ime i prezime) i sport za koji se prijavljuju, najkasnije do 15. 10. 2018. g.

Kontakt: Sportski akademski savez Sveučilišta u Zadru, Trg kneza Višeslava 9, Zadar.

Tel: 200-816, e-mail: sport.unizd@gmail.com, Facebook: UniSport ZD.