Natječaj za prijem redovitih studenata u studentski i učenički dom u Zadru te subvencioniranje privatnog smještaja u akademskoj godini 2018./2019.

Sukladno Pravilniku o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske objavljen je Natječaj za raspodjelu mjesta redovitim studentima za subvencionirano stanovanje u Studentskom domu Sveučilišta u Zadru i Srednjoškolskom đačkom domu Zadar, te za subvencioniranje smještaja kod privatnih stanodavaca u Zadru i Gospiću, za akademsku godinu 2018./2019.  Pojašnjenje uz Natječaj.

VAŽNO!
Molimo, da pažljivo pročitate i proučite ponuđenu dokumentaciju te se prijavite putem LINKA.      
 Prijava putem web forme je obvezna!
U prijavi putem linka student je dužan popuniti sve podatke u “Obrascu A” (i Izjavi koja je sastavni dio “Obrasca A”), ispisati ga, potpisati i dostaviti s ostalom dokumentacijom.
Dokumentacija (osim “Obrasca A” koji se kreira putem web forme):
Zamolba-brucoši / Zamolba-više godine / Obrazac “B” / Obrazac “B-1” / Obrazac “B-2” / Obrazac “B-3” / Obrazac “B-4” (obrasce “B-1”, “B-2”, “B-3”, “B-4” treba izabrati prema vrsti studija i godini studija) / Izjava o članovima obitelji koji nemaju osobni identifikacijski broj (OIB) Obrazac privole za obradu osobnih podatakaPopis dokumentacije koja se dostavlja na Natječaj.

Obavijest za korisnike stipendijeIzjava o izvoru stipendije za studenta osobno / Izjava o izvoru stipendije za člana zajedničke obitelji

Važna obavijest vezana uz Natječaj za subvencionirani smještaj
Obavještavamo studente koji se natječu za subvencionirani smještaj u akademskoj godini 2018./2019. da je danas (13. srpnja 2018.) zaprimljen odgovor Ministarstva hrvatskih branitelja vezan uz izdavanje potvrda o duljini sudjelovanja roditelja u obrani suvereniteta Republike Hrvatske duljem od 100 dana u borbenom sektoru.

Obavijest - Ministarstvo hrvatskih branitelja
Prema odgovoru Ministarstva hrvatskih branitelja obavještavamo vas da se potvrde o sudjelovanju branitelja u borbenom sektoru duljem od 100 dana mogu pribaviti u područnim jedinicama Ministarstva hrvatskih branitelja navedenim u tablici koju možete pogledati ovdje.