Posjet pravobraniteljice za ravnopravnost spolova Višnje Ljubičić

Posjet pravobraniteljice za ravnopravnost spolova Višnje Ljubičić

U Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru dana 19. veljače 2016. godine održan je Okrugli stol o prevenciji nasilja u partnerskim vezama.

Okrugli stol održan je u sklopu 9. Tjedna psihologije na Sveučilištu u Zadru, a sudjelovali su izv. prof. dr. sc. Vera Ćubela Adorić  s Odjela za psihologiju Sveučilišta u Zadru, prof. dr. sc. Biljana Kašić  s Odjela za sociologiju Sveučilišta u Zadru, Višnja Ljubičić, dipl. iur., pravobraniteljica za ravnopravnost spolova, i dr. sc. Dario Vučenović  iz Obiteljskog centra Zadarske županije.

Prije početka okruglog stola prorektorica za znanost i informacijsku infrastrukturu  izv. prof. dr. sc. Ivanka Stričević, prorektorica za studije i studente  izv. prof. dr. sc. Nedjeljka Balić Nižić i prorektor za međuinstitucijsku suradnju i transfer tehnologija  izv. prof. dr. sc. Slaven Zjalić u dvorani rektorice ugostili su pravobraniteljicu za ravnopravnost spolova Višnju Ljubičić, dipl. iur., te joj uz pozdrave dobrodošlice i zahvalu na sudjelovanju na okruglom stolu u ime rektorice prof. dr. sc. Dijane Vican uručili prigodni poklon.

Primanju je nazočila i izv. prof. dr. sc. Vera Ćubela Adorić, koja je ujedno i otvorila Okrugli stol o prevenciji nasilja u partnerskim vezama.

Fotogalerija