Novosti

7. prosinca 2017.

Futsal ekipa Sveučilišta u Zadru osvojila drugo mjesto i ide u dodatne kvalifikacije

Futsal ekipa Sveučilišta u Zadru osvojila drugo mjesto i ide u dodatne kvalifikacije

Protekla dva dana u sportskoj dvorani Mocire održavale su se kvalifikacije za UniSport Futsal ligu skupine Jug na kojem je sudjelovala i muška futsal ekipa Sveučilišta u Zadru.

U prvoj utakmici naši studenti su pod vodstvom trenera Tonija Galova i Josipa Vulića od početka dominirali na terenu te pobijedili ekipu Veleučilišta u Gospiću rezultatom 7 : 1 (strijelci za Sveučilište u Zadru: Kresović 2, S. Vulić, Škibola, Šolić, Belcar, Baždarić).

Nakon toga uslijedila je utakmica protiv ekipe Sveučilišta u Dubrovniku koja je bila puna preokreta i napetosti do samog kraja kada je ekipa Dubrovnika postigla zgoditak u posljednoj minuti te pobijedila rezultatom 3 : 2 (strijelci za Sveučilište u Zadru: Jukić i S. Vulić).

U posljednoj utakmici protiv ekipe Veleučilišta u Šibeniku naši su studenti pobijedili rezultatom 4 : 3 (strijelci za Sveučilište u Zadru: Šolić, Kresović, S. Vulić i Lukačević).

Iako sve tri ekipe, Zadar, Šibenik i Dubrovnik, imaju isti broj bodova, ekipa Veleučilišta u Šibeniku ima najbolju gol razliku te se direktno plasirala u UniSport Futsal ligu.

Ekipa Sveučilišta u Zadru osvojila je drugo mjesto te će krajem mjeseca siječnja 2018. g. igrati dodatne kvalifikacije u Zagrebu za plasman u UniSport Futsal ligi s ekipama iz regije sjever i istok.

Potrebno je naglasiti da su studenti Sveučilišta u Zadru na tribinama u dvorani Mocire napravili odličnu atmosferu te su glasno i u velikom broju bodrili svoje kolege.

Ekipa Sveučilišta u Zadru:

Pulić, Tomljanović, S. Vulić, Škibola, Kresović, Lukačević, Mihoč, Jukić, Belcar, Šolić, Veršić, Pomper, Baždarić, Gospić. Trener: Galov i J. Vulić