Odjel za klasičnu filologiju

OBAVIJEST STUDENTIMA IZ INFORMATIČKE SLUŽBE

Od mjeseca rujna za potrebe autorizacije (pristupa) u Informacijski sustav visokog učilišta (ISVU) koristiti će se elektronički identitet (AAI@EduHr).

Studenti/ce čiji se podaci vode kroz ISVU, a još nemaju otvoreni elektronički identitet moraju do 26. svibnja 2015. otvoriti elektronički identitet kod odjelne tajnice (jednopredmetni studij) ili u Studentskoj službi –referadi (dvopredmetni studij).

Molimo studente/ice koji imaju otvoreni elektronički identitet za provjeru ispravnosti i valjanosti korisničkog računa. Ispravnost možete provjeriti uspješnim logiranjem na adresi: adresi:https://personal.unizd.hr/ldap/, a  valjanost provjerom polja „Datum isteka temeljne povezanosti (hrEduPersonExpireDate)“. Ispravan je račun kod kojeg je moguće napraviti logiranje na sustav, a  valjan je onaj račun kod kojeg je datum povezanosti veći od 1. lipnja 2015. godine. Obnovu zaporke kao i produženje datuma povezanosti možete napraviti kod odjelne tajnice (jednopredmetni studij) ili u Studentskoj službi –referadi (dvopredmetni studij).

Elektronički identiteti kod kojeg će na dan 1. lipnja 2015. godine  „Datum isteka temeljne povezanosti“ biti manji od 29. svibnja 2015. biti će obrisan iz baze.

Obrisani elektronički identitet možete obnoviti u razdoblju od 1. lipnja do 10. lipnja. 2015., u Studentskoj službi  (DHM), kod Davorke Denone.

Dodatne informacije možete dobiti na mail: aai@unizd.hr

S poštovanjem,

Neven Pintarić

Služba za inf. potporu

Sveučilište u Zadru