Odjel za etnologiju i antropologiju

Natječaj - Nagrada "Olga Oštrić"

Odjel za etnologiju i antropologiju Sveučilišta u Zadru raspisuje „Natječaj za izbor najboljih studenata u prošloj akademskoj godini“. Nagrada "Olga Oštrić" se dodjeljuje u šest kategorija na tri razine studija; za najbolji prosjek ocjena, za izniman angažman u izvannastavnim aktivnostima, za najbolji diplomski rad, najbolju fotografiju, najbolji projekt i najbolji članak ili esej. Prijave za natječaj predaju se tajništvu Odjela uz podnošenje potrebne dokumentacije.
Rezultati natječaja objavit će se na mrežnim stranicama Odjela najkasnije do 10. prosinca. Nagrade i prigodna priznanja nagrađenim studentima dodijelit će se u sklopu božićnog domjenka Odjela. Novčani iznos u obliku poklon bona nagrađeni studenti moći će iskoristiti za kupovinu knjiga u Sveučilišnoj knjižari 'Citadela'.
Povjerenstvo za nagrađivanje zaduženo za evaluaciju prijava čine: doc. dr. sc. Tomislav Oroz (predsjednik Povjerenstva), dr. sc. Katica Burić Ćenan (članica Povjerenstva) i Ivana Šuplika, studentica (član Povjerenstva).

Natječaj je otvoren od 26. studenog do 9. prosinca.

OPŠIRNIJE