Upisi na poslijediplomski sveučilišni studij u akad. god. 2016./2017.

Poslijediplomski sveučilišni doktorski studij "Međunarodni odnosi" - 23. prosinca 2016


Raspisan je natječaj za upis 25 studenata na zajednički poslijediplomski sveučilišni doktorski studij Međunarodni odnosi za stjecanje akademskog stupnja doktor/doktorica znanosti iz područja društvenih znanosti, polja interdisciplinarne društvene znanosti u akademskoj godini 2016./2017.

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Prijava za upis

 
Združeni poslijediplomski sveučilišni studij "Sociologija regionalnog i lokalnog razvoja" - 24. listopada 2016


Raspisan je Natječaj za upis 10 studenata na Međunarodni združeni poslijediplomski sveučilišni studij Sociologije regionalnog i lokalnog razvoja Sveučilišta u Zadru (Hrvatska) i Sveučilišta u Teramu (Italija) za stjecanje akademskog stupnja doktor/doktorica znanosti iz znanstvenog područja društvenih znanosti, znanstveno polje sociologijeu akad. god. 2016./2017.

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Skraćeni natječaj / Prijava za upis

 
Poslijediplomski sveučilišni studij "Humanističkih znanosti" - 24. listopada 2016


Raspisan je Natječaj za upis 28 studenata na poslijediplomski sveučilišni studij Humanističkih znanosti na Sveučilištu u Zadru u akad. god. 2016./2017. za stjecanje akademskog stupnja doktora/doktorice znanosti  (dr. sc.) iz znanstvenog područja humanističkih znanosti i to iz znanstvenih polja: Etnologija i antropologija, Filologija, Filozofija, Interdisciplinarne humanističke znanosti i Povijest umjetnosti.

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Skraćeni natječaj / Obrazac za prijavu / Obrazac za okvirnu temu disertacije / Obrazac za pro bono suglasnost

 
Poslijediplomskog sveučilišnog studija "Jadran – poveznica među kontinentima" - 9. rujna 2016


Raspisan je natječaj za upis 10 studenata na poslijediplomski sveučilišni studij Jadran – poveznica među kontinentima na Sveučilištu u Zadru u akad. god. 2016./2017. za stjecanje akademskog stupnja doktor/doktorica znanosti iz područja humanističkih znanosti – polje povijesti (dr. sc.) i za stjecanje akademskog stupnja doktora znanosti iz interdisciplinarnog područja znanosti – polje geografije (dr. sc.).

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Skraćeni natječaj / Prijava za upis